Γενικό εταιρικό προφίλ

Η ΚΡΗΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΕ (CTS) ιδρύθηκε το 1992 ως ταξιδιωτικό γραφείο γενικού τουρισμού, με εξειδίκευση στον εισερχόμενο τουρισμό στο νησί της Κρήτης. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε τη μεγάλη χαρά να καλωσορίσουμε πολλούς πελάτες ως τοπικοί εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων από διάφορες χώρες και συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων από άλλα μέρη της Ελλάδας. Προσφέρουμε πλήρη οργάνωση των  διακοπών, εστιάζοντας στην δημιουργία δραστηριοτήτων, στον πλήρη έλεγχο της ποιότητας και στην υποστήριξη, με κάθε τρόπο, στον προορισμό.

Από το 2001 και έπειτα έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές μας και η προσπάθεια μας να υπερέχουμε και να έχουμε τον πλήρη έλεγχο στο συνολικό πακέτο διακοπών που προσφέρουμε, οδήγησε στην απόκτηση του εξαιρετικού στόλου λεωφορείων μας. Τα αξιόπιστα μεταφορικά μέσα και η ευελιξία μας επιτρέπουν τη πλήρη διασφάλιση της ποιότητας στις υπηρεσίες μεταφοράς και στην οργάνωση εκδρομών.

Από την ίδρυση της CTS και παράλληλα με τις τουριστικές μας δραστηριότητες, το Τμήμα Αεροδρομίου μας έχει τον πλήρη συντονισμό των δραστηριοτήτων και την ποιοτική εποπτεία για την εξυπηρέτηση εδάφους των αεροσκαφών  των αεροπορικών εταιρειών (στρατιωτικές, πολιτικής αεροπορίας, cargo και τσάρτερ) που εκπροσωπεί από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στην εκπροσώπηση και τη συνολική διαχείριση στο χώρο των διακοπών έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός έμπειρου γραφείου, με δυναμική παρουσία που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:

  • κρατήσεις καταλυμάτων για κάθε κατηγορία
  • μετακινήσεις ομάδων και μεμονωμένων ατόμων
  • οργάνωση εκδρομών
  • αιτήματα ομάδων για ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα
  • ενοικίαση αυτοκινήτων
  • προσωπικές συμβουλές
  • εποπτεία και εξυπηρέτηση στο αεροδρόμιο των Χανίων
  • εκπροσώπηση διαφόρων αεροπορικών εταιρειών

Το κεντρικό γραφείο της CTS βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία δίπλα στα τουριστικά θέρετρα προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε πελάτες, ξενοδόχους και προσωπικό των συνεργατών μας για επικοινωνία και ενημέρωση.

Προσωπική επαφή, ποιότητα, εμπιστοσύνη και αφοσίωση είναι οι λέξεις-κλειδιά της φιλοσοφίας μας!